Σκληρή μάχη και μεγάλο αγώνα έδωσε ο μάνατζερ των Τρικάλων Κώστας Σκρέτας, προκειμένου να κατακτήσουν oi “κυανέρυθροι” την άνοδο στην Α1 και ασφαλώς νιώει απόλυτα δικαιωμένος μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο επί χρόνια παράγοντας της Θεσσαλικής ομάδας με δηλώσει του στον τοπικό Τύπο, ξεκαθάρισε ότι ο Γιάννης Τζήμας θα παραμείνει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, τουλάχιστον όσο αυτός είναι μάνατζερ, ενώ μίλησε και για τους… πανηγυρτζήδες που θέλουν αν επιστρέψουν στην ομάδα.

“Ήταν απίστευτη η επιτυχία που έκανε η ομάδα. Έπαιξε ρόλο, η ψύχη, το πάθος και η καρδιά των παιδιών. Όλοι έδειξαν ότι το θέλαμε πιο πολύ. Αν δεν βγαίναμε κατηγορία θα ήταν η καταστροφή μας και η άνοδος σημαίνει την σωτηρία των Τρικάλων. Η Α1 έχει έσοδα που μας χρειάζονται τόσο πολύ σε αντίθεση με την Α2, όπου δεν υπάρχουν οικονομικοί πόροι, πλην των εισιτηρίων και τον τοπικών χορηγών. Τα παιδιά έχουν πληρωθεί τους μισούς μισθούς και εξασφάλισαν τα χρήματα τους με την επιτυχία της ανόδου στην Α1.

Είμαστε ξεκάθαροι. Ζητήσαμε από τους παίκτες να βοηθήσουν να βγει η ομάδα και πλέον η αποπληρωμή τους είναι σίγουρη” , τόνισε ο τιμ μάνατζερ των “κυανέρυθρων” και συνέχισε: “Η επόμενη μέρα είναι πιο εύκολη και θα γίνει άνοιγμα και σε άλλο κόσμο που θέλει να βοηθήσει. Το άνοιγμα της ομάδας δεν ξεπερνά το 15% από τα έσοδα τα τηλεοπτικά και του ΟΠΑΠ. Μιλάμε για μια καθαρή κατάσταση και θα πρέπει να γίνουν προσεκτικές κινήσεις”.

Όσον αφορά στο θέμα του προπονητή, ο Κώστας Σκρέτας υπογράμμισε: “Επειδή και την προηγούμενη φορά που ανεβάσαμε τον ΑΣ Τρίκαλα στην Α1, εγώ ως τιμ μάνατζερ και ο Γιάννης ως προπονητής και μερικοί καλοθελητές δεν μας άφησαν να “τρέξουμε” την ομάδα στην πρώτη κατηγορία, όσο θα είμαι εγώ μάνατζερ στον σύλλογο ο Τζήμας  θα είναι προπονητής στα Τρίκαλα“.

Για τους παίκτες: “Θεωρώ ότι αυτά τα παλικάρια που όλο το χειμώνα με αντίξοες συνθήκες, έκαναν προπόνηση και ήταν συνεπέστατοι στις υποχρεώσεις τους, χωρίς να επηρεάζονται καθόλου από τα μεγάλα προβλήματα που είχε η ομάδα, είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές αυτής της ανόδου και τους αξίζουν πέρα από τα συγχαρητήρια ένα καλύτερο αύριο. Μακάρι αυτή η ομάδα να μπορούσε να έχει όλα τα παιδιά μέσα στην αγκαλιά της και τη νέα χρονιά και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε”.

Τέλος, ο Κώστας Σκρέτας τόνισε: “Όσο για τους παλαμάκηδες και τους απίστευτους πανηγυρτζίδες που έχουν πλησιάσει την ομάδα όλο αυτό τον καιρό ένα μόνο έχω να πω…μακριάΔεν θα αφήσουμε κανένα “καουμπόυ” και κανένα λαμόγιο να “παίξει” εις βάρος των Τρικάλων.

Ο αγνός φίλαθλος κόσμος θέλουμε να είναι ήσυχος ότι αυτή τη φορά τα “αρπακτικά” που κατασπάραξαν το Τρικαλινό μπάσκετ, αυτή τη φορά θα μείνουν στα κλουβιά τους“.