Στην τελική του ευθεία έχει μπει το θέμα του προπονητή στον Αίολο, με την συνάντηση ανάμεσα στην διοίκηση και τον Γιάννη Τζήμα να αναμένεται εντός των επόμενων ημερών. Όλα δείχνουν ότι τους Τρικαλινούς περιμένει ένα… μακρύ καλοκαίρι, καθώς ο σχεδιασμός δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, μιας και η προσοχή όλων έχει πέσει στην παραμονή του Τζήμα.

Σε περίπτωση που τελικά μείνει ο Θεσσαλός κόουτς, τότε θα κινηθούν σταδιακά οι διαδικασίες χτισίματος του ρόστερ, το οποίο θα ξεκινήσει από τους παίκτες του φετινού βασικού κορμού, όπου πρόθεση της διοίκησης είναι να παραμείνει σύσσωμος. Το κατά πόσο θα επιτευχθεί κάτι τέτοιο, εξαρτάται βέβαια και από το τελικό μπάτζετ που θα έχει στα χέρια της η διοίκηση.

Σίγουρα οι “κυανέρυθροι” έχουν μείνει πίσω από πλευράς προγραμματισμού σε σχέση με άλλες ομάδες της Α2, όμως εκτιμάται ότι εάν ευοδωθούν οι προσπάθειες της διοίκησης για ισχυροποίηση του μπάτζετ (διαρκείας, χορηγοί κλπ), τότε θα γίνουν άμεσα οι απαραίτητες κινήσεις ώστε ο Αίολος να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2.