Σημαντική αποχώρηση ανακοίνωσε πριν από λίγο, μέσω της επίσημης σελίδας στο facebook το Μαρούσι, αφού ολοκληρώθηκε η συνεργασία των «κιτρινόμαυρων» με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη.

Ο 44χρονος γκαρντ, έχει διαγράψει μακρά καριέρα σε επαγγελματικό επίπεδο, ξεκινώντας στην σεζόν 1988-89 στο Παλαιό Φάληρο, για να ακολουθήσουν Δάφνη και Άρης, όπου έκανε το «ξεπέταγμα».

Την σεζόν 2003/04 πήρε μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό και από το 2004 μέχρι το 2006 μετακόμισε στον ΠΑΟΚ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Επίσης έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα σε ΑΓΟΡ, Ολυμπιάδα Πατρών, Μαρούσι (2010 μέχρι 2012), Καβάλα, Ίκαρο Καλλιθέας, Λιβαδειά, Ηρακλή και Αιγάλεω, για να επανέλθει στο Μαρούσι το 2019.

Στο εξωτερικό έχει κάνει περάσματα από Ιταλία (Βίρτους Μπολόνια) και Τυνησία (Ετουάλ Σπορτίφ), αλλά και από την Κύπρο, όπου φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού για μικρό διάστημα.

Η διοίκηση του Αμαρουσίου τον αποχαιρέτησε με λιτή ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. και η Διοικούσα Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου μας ανακοινώνει τη κοινή συναινέσει ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον αθλητή Γιάννη Γκαγκαλούδη.

Tου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον Σύλλογό μας.

Γ.Σ.ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ