Αφού ανανέωσε σχεδόν ολόκληρο τον κορμό της ομάδας που το οδήγησε μέχρι την 3η θέση του περσινού πρωταθλήματος της Α2, το Μαρούσι ανακοίνωσε σήμερα (25/7) και την πρώτη μεταγραφική κίνησή του. Πρόκειται για τον Θάνο Κωνσταντακόπουλο, τον 33χρονο γκαρντ/φόργουορντ, με τον οποίον ο σύλλογος των βορείων προαστίων είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετές ημέρες.

«Το ΔΣ και η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τoν Θάνο Κωνσταντακόπουλο», αναφέρει το σχετικό ποστάρισμα που έκανε το Μαρούσι για τον Κωνσταντακόπουλο, ο οποίος αριθμεί επτά ανόδους στις 13 ολοκληρωμένες σεζόν που έχει στην επαγγελματική καριέρα του από το 2006 έως το 2019!

Πέρα από τον Κωνσταντακόπουλο, το Μαρούσι έχει ανανεώσει ακόμα την ανανέωση ολόκληρου του προπονητικού σταφ και εννέα παικτών από πέρυσι. Ο λόγος για τους Γιάννη Γκαγκαλούδη, Ορφέα Στασινό, Γιάννη Παπαγεωργόπουλο, Παύλο Ξύδα, Γιώργο ΑρνόκουροΑλέξανδρο Προίσκο, Παντελή Καννέλη, Μηνά Παπαγιάννη και Γιάννη Πλουτέτσκι.