Ο Γιάννης Προδρόμου ήταν ο θεμέλιος λίθος της σπουδαίας επιτυχίας επί του Φίλιππου Βέροιας. Ο γκαρντ του Αρκαδικού…πλήγωσε την ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα (ξεκίνησε το μπάσκετ στα 10 από τη Βέροια) και τη φανέλα της οποίας φορούσε μέχρι πρόσφατα και στις δηλώσεις του στάθηκε στην ομαδική δουλειά που γίνεται στη Τρίπολή. Ο Προδρόμου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αρκαδικού  για τη Σαββατιάτικη νίκη και την ψυχολογική τόνωση που έφερε μετά την ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή, αλλά και πώς βλέπει την παρουσία των “κυανόλευκων” Αρκαδικού στο φετινό πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ.

“Στο τέταρτο δεκάλεπτο κατορθώσαμε και παίξαμε πολύ καλή άμυνα, αναγκάζοντας τους παίκτες του Φίλιππου σε βεβιασμένα σουτ, πήραμε τα ριμπάουντ, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό, πετύχαμε εύκολα καλάθια και ξεφύγαμε στο σκορ φτάνοντας στη νίκη. Θέλαμε πολύ το ροζ φύλλο αγώνα, γιατί στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή κρατούσαμε τη νίκη στα χέρια μας, αλλά από μία λεπτομέρεια χάσαμε το ματς. Ο τρόπος της ήττας μας πείσμωσε για να φτάσουμε στον αγώνα με τον Φίλιππο στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου, να αφιερώσω τη νίκη στον προπονητή της ομάδας Μπάμπη Αλεξόπουλο, που παρά τον τραυματισμό του από το ατύχημα που είχε, βρέθηκε κοντά μας και μας συμπαραστάθηκε από τον πάγκο”, τόνισε ο Γιάννης Προδρόμου και πρόσθεσε: “Η προσωπική απόδοση είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς, μέσα από τη συνεργασία με τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι με βοήθησαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αυτό που κρατάμε είναι ότι η ομάδα κέρδισε και ήδη σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος”.

Όσον αφορά στη συνέχεια, ο 26χρονος γκαρντ υπογράμμισε: “Έχουμε μπροστά μας δέκα μέρες για να δουλέψουμε σκληρά σαν ομάδα, προκειμένου να πάμε όσο γίνεται πιο συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς. Όλοι γνωρίζουμε ότι η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα, που είναι αήττητη στις πρώτες αγωνιστικές. Ο Αρκαδικός είναι μία ομάδα που γνωρίζει καλά το χώρο της Α2 κατηγορίας, αφού αγωνίζεται για πέμπτο στη σειρά χρόνο. Ωστόσο, είμαστε μία νέα ομάδα, που δουλεύει πολύ μέσα στο γήπεδο και μέσα από αυτή τη δουλειά θα επιδιώξουμε να πετύχουμε ότι καλύτερο στο φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Η Α2 κατηγορία είναι πολύ δύσκολη κατηγορία και κάθε αγώνας της είναι ανοικτός για κάθε αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι με τη συμπαράσταση του κόσμου μας στα εντός έδρας παιχνίδια, θα μας δοθεί η απαραίτητη ώθηση για να κάνουμε τις νίκες που χρειάζεται για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας”.