Με οδηγό τα δύο προηγούμενα παιχνίδια θα πρέπει να αγωνιστεί κόντρα στον Αίολο Αστακού (24/9, 17:00) ο Πανιώνιος, σύμφωνα με τον Μάριο Ματαλόν.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης προπονήθηκε χωρίς προβλήματα (23/9) κι εν συνεχεία αναχώρησε οδικώς για τη Βόνιτσα, για την 2η αγωνιστική της Βφάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο γκαρντ του “Ιστορικού”, μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Αίολο Αστακού ξεχώρισε τη συγκέντρωση και την ενέργεια ως “κλειδιά” της αναμέτρησης, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην κούραση και στην έδρα του προσεχούς αντιπάλου του συνόλου του Νίκου Οικονόμου.

«Έχουμε δείξει πολύ καλή εικόνα στα δυο προηγούμενα παιχνίδια στο κύπελλο με το Ψυχικό και τους Μαχητές Πεύκων και θέλουμε να συνεχίσουμε δείχνοντας παρόμοια εικόνα και απέναντι στον Αίολο Αστακού, ώστε στην επόμενη αγωνιστική εντός έδρας με ομάδα από την Α1 να κάνουμε μια καλή πρόβα και να μας δει ο κόσμος μας» δήλωσε αρχικά ο Μάριος Ματαλόν και πρόσθεσε:

«Πρέπει να ξεπεράσουμε την κούραση των δυο συνεχόμενων ταξιδιών, να βγάλουμε στο παρκέ τα καλά στοιχεία των τελευταίων αγώνων και να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε μια άγνωστη έδρα που δεν ξέρεις τι να περιμένεις».

Καταλήγοντας, ανέφερε ότι: «Αν βγάλουμε την ενέργεια και την συγκέντρωση των δυο προηγούμενων παιχνιδιών μπορούμε να κοντράρουμε και να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Πρέπει όμως, αυτά τα δυο στοιχεία η ενέργεια και η συγκέντρωση να βγαίνουν σε κάθε αγώνα».