Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη σπουδαία νίκη επί των Ικάρων και με στόχο να εκμεταλλευτούν για ακόμη μια αγωνιστική τη “καυτή” τους έδρα, τα Τρίκαλα προετοιμάζονται εντατικά για την αναμέτρηση του Σαββάτου με το Ηράκλειο.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών Γιάννης Τζήμας υπογράμμισε την δυσκολία του αγώνα με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό “FM 100”,  ενώ αναφέρθηκε και στην αμυντική λειτουργία: “Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το Ηράκλειο είναι η μοναδική ομάδα που κέρδισε φέτος τον Φιλαθλητικό ενώ διαθέτει καλούς παίκτες, ανάμεσα τους και ο… δικός μας, ο Κωτούλας“, τόνισε ο Τζήμας και πρόσθεσε:”Δεν έχουμε προβλήματα, απλά θέλαμε να παίξουμε και ένα φιλικό μέσα στην εβδομάδα, κάτι όμως το οποίο δεν κατέστη δυνατό”.

Συνεχίζοντας ο έμπειρος κόουτς σχολίασε και την άμυνα των “κυανέρυθρων”: “Έχουμε παίξει καλή άμυνα σε κάποια παιχνίδια και σίγουρα αυτή είναι που σου δίνει παιχνίδια. Όμως η άμυνα είναι και θέμα διάθεσης αλλά και θέμα καταστάσεων μέσα στην ίδια την ομάδα πολλές φορές. Αν δεν είσαι στην προπόνηση, δεν μπορείς να ξέρεις”.