Πολλές συγκινήσεις υπόσχεται η αυριανή (Σάββατο 15/11) 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2, καθώς αναμένονται ανακατατάξεις στη κορυφή με το ματς του Κερατσινίου να ξεχωρίζει. Ειδικής σημασίας και οι αγώνες σε Ιβανώφειο και Μετς, ενώ μόνο στη Τρίπολη υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Αναλυτικά:

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ: Σπουδαίο παιχνίδι στο Κερατσίνι, ανάμεσα σε μία νεοφώτιστη αλλά πολλά υποσχόμενη και μια έμπειρη ομάδα με βλέψεις την άνοδο, που έχουν όμως σαν κοινό σημείο ότι μοιράζονται την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Εθνικός υποδέχεται την ισχυρή  Καβάλα και φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική του πορεία. Με την βοήθεια των φιλάθλων τους, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν το κλειστό και χωρίς άγχος, οι Πειραιώτες θα παλέψουν για τη νίκη η οποία θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη του πρώτου τους στόχου, που είναι η ταχύτερη δυνατή εξασφάλιση της παραμονής. Η Καβάλα που συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί για την Α1 καλείται να κρατηθεί στην κορυφή και να αποκτήσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των υπόλοιπων διεκδικητών. Προμηνύεται ένα όμορφο και συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς, σε ένα κατάμεστο γήπεδο που θα κριθεί μάλλον στις λεπτομέρειες…  

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ: Μετά το… στραπάτσο της περασμένης αγωνιστικής από τον Αετό, το Παγκράτι δεν έχει άλλο περιθώριο απώλειας, ειδικά μέσα στο Μετς. Κόντρα στον ανεβασμένο Ερμή, οι “ροσονέρι” θέλουν τη νίκη και μόνο προκειμένου να αποφύγουν από τώρα τις… περιπέτειες. Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν αρκετά… περίεργη για τους γηπεδούχους, με πολύ γκρίνια και μουρμούρα και σε περίπτωση νέου στραβοπατήματος τα πράγματα θα… σκουρύνουν. Ο Ερμής από την άλλη θα παραταχθεί με καλή ψυχολογία μετά τη παρθενική του νίκη στο πρωτάθλημα επί του Ηρακλή. Με τον Δημήτρη Γαλάνη στην άκρη του πάγκου οι “πράσινοι” δείχνουν ανεβασμένοι και θέλουν να δώσουν συνέχεια τις επιτυχίες τους με ένα μεγάλο “διπλό”. Πλήρες θα αγωνιστεί το Παγκράτι, καθώς θα παίξει και ο Ψαρόπουλος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο χέρι, ενώ από τον Ερμή εξαιρετικά αμφίβολη είναι η παρουσία του ανέτοιμου Βουτσίτσεβιτς.

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΟΦΗ: Στο άδειο, για ακόμη μια αγωνιστική Ιβανώφειο (λόγω της γνωστής τιμωρίας του Ηρακλή), ο γηπεδούχος θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα στον Λαγκαδά. Κόντρα στον ΟΦΗ ο “Γηραιός” θα έχει πολύ δύσκολο έργο, σε ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο ματς. Μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Κυρούδη, στον πάγκο του Ηρακλή θα καθίσει σαν υπηρεσιακός τεχνικός ο Γιάννης Δαμαλής. Ο ΟΦΗ προέρχεται και αυτός από ήττα (από Αρκαδικό), όμως είναι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση (αγωνιστικά και ψυχολογικά) και θα επιδιώξει να πάρει την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα και δεύτερη εκτός έδρας.

ΛΙΒΑΔΕΙΑ – ΛΑΥΡΙΟ: Επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή περιμένει το πρωτοπόρο Λαύριο, το οποίο φιλοξενείται στη Λιβαδειά από την ομώνυμη ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν διαγράψει μέχρι στιγμής μια πολύ καλή πορεία και το αυριανό ματς φαντάζει ως ακόμη μια πρόκληση για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και το αν μπορούν να κρατηθούν στην κορυφή. Η νεοφώτιστη Λιβαδειά έχει σταθερά καλή παρουσία μέχρι στιγμής, όμως της λείπουν τα αποτελέσματα (μόλις μία νίκη). Προβλέπουμε ότι θα δυσκολέψει αρκετά το Λαύριο, καθώς είναι αποφασισμένη να πάρει το δεύτερο “ροζ φύλλο” της.

ΨΥΧΙΚΟ – ΑΕΤΟΣ: Για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν το Ψυχικό θα παραταχθεί πλήρες σε ένα παιχνίδι, αφού επιστρέφει και ο τραυματίας Πάνου. Στο κλειστό των Βορείων Προαστίων η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα φιλοξενεί τον νεοφώτιστο και ιδιαίτερα υπολογίσιμο Αετό, σε ένα ματς όπου είναι μεν το φαβορί, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει τον αντίπαλο. Το συγκρότημα του Αγίου Παντελεήμονα προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί του Παγκρατίου και έχει ανεβασμένη ψυχολογία, αλλά και απώλεια άγχους και πίεσης για το αποτέλεσμα. Γεγονός που τον καθιστά αν μη τι άλλο επικίνδυνο…

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Στη Λευκάδα, η νίκη είναι “υποχρεωτική” για την Δόξα, η οποία έχει φέτος πολύ υψηλές φιλοδοξίες και δεν νοείται να χάνει τέτοια ματς στην έδρα της… Έχει το υλικό και την ποιότητα για να “καθαρίσει” το παιχνίδι με τον Φίλιππο και να εκμεταλλευθεί τυχόν ανακατατάξεις στη κορυφή, προκειμένου να σκαρφαλώσει ψηλότερα. Η ομάδα της Βέροιας από την άλλη δεν έχει απολύτως τίποτα να χάσει και με αρχικό κίνητρο την πραγματοποίηση μιας αξιοπρεπούς εμφάνισης θα προσπαθήσει να κάνει τη ζημιά.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Άνιση μάχη προβλέπεται στο κλειστό της Τρίπολης, ανάμεσα στον ισχυρό Αρκαδικό και τον Ηλυσιακό, ο οποίος είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό. Εκτός της αποχώρησης του Κώστα Σορώτου από τη τεχνική ηγεσία (αύριο θα κοουτσάρει ο Θοδωρής Καλλιώρας), οι “κιτρινόμαυροι” αντιμετωπίζουν και σημαντικά έξω-αγωνιστικά προβλήματα (ανάκληση πιστοποιητικού, οικονομικά) και πλέον έχουν μείνει οι νεαροί παίκτες της ομάδας να παλεύουν μόνοι τους. Η λογική λέει ότι οι Αρκάδες θα περάσουν ένα εύκολο απόγευμα και θα περιμένουν τα υπόλοιπα ματς για να μάθουν εάν θα πατήσουν κορυφή…

Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 5 μ.μ.