Έτοιμη να ζήσει μεγάλες στιγμές είναι η Νέα Κηφισιά, η οποία υποδέχεται αύριο τον Άρη στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδας. Ανεξάρτητα από το αν θα καταφέρουν να κάνουν ακόμη ένα… θαύμα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να απολαύσουν το παιχνίδι και να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό. Κάτι που επισήμανε σε δηλώσεις του και στον “Sentra FM”, ο Έλληνας προπονητής:

“Σαν ομάδα αντιμετωπίζουμε με μεγάλο σεβασμό τον Άρη και τον κ. Αλεξανδρή και χαιρόμαστε που θα τους υποδεχτούμε στο γήπεδο μας. Πρέπει να ετοιμαστούμε πριν ακόμα συνειδητοποιήσουμε τι έχουμε κάνει. Είναι χαρά και τιμή για την ομάδα και την περιοχή που θα παίξουμε με τον Άρη και μόνο που παίζουμε με τη συγκεκριμένη ομάδα είναι μεγάλο γεγονός. Πρέπει να χαρούμε το ματς και να φανούμε ανταγωνιστικοί“.

Ο κόουτς της Κηφισιάς αναμένεται να έχει στη διάθεση του τον Χρήστο Πετροδημόπουλο, ο οποίος είχε αποχωρήσει τραυματίας από το πρόσφατο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας. Ο Έλληνας σέντερ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δήλωσε ετοιμοπόλεμος.

Έτσι, μοναδικός απών από τους “κόκκινους” θα είναι ο Σάββας Νικητάκης ο οποίος βρίσκεται στο αρχικό στάδιο της αποθεραπείας του από τη πρόσφατη επέμβαση που υποβλήθηκε. Ο ηγέτης της Κηφισιάς αναμένεται πάντως να δώσει το παρών στο Σαββατιάτικο παιχνίδι, έστω και με πατερίτσες, προκειμένου να ενισχύσει ψυχολογικά τους συμπαίκτες του.