Έναν παίκτη που ξέρει καλά την ελληνική “πραγματικότητα” και δη την Α2, επέλεξε ο Ντίνος Καλαμπάκος για τη θέση του κοινοτικού στο Μεσολόγγι. Πρόκειται για τον Fahro Alihodžić, τον 32χρονο Βόσνιο σέντερ, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο αγγλικό πρωτάθλημα με τους London Lions.

Ο Alihodjic έχει παίξει σε τρεις ελληνικές ομάδες στο παρελθόν. Πρωτοήρθε από τα μέρη μας τη σεζόν 2014-15 για λογαριασμό του Ρεθύμνου και ακολούθησαν ο Προμηθέας Πάτρας (2015-16) και ο Πανιώνιος (2016-17). Στο Μεσολόγγι θα πλαισιώσει τους νεοαποκτηθέντες Δημήτρη Χείλαρη και Παναγιώτη Στάθη στη φροντ λάιν της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καλωσορίζουμε στην πόλη μας τον Fahro Alihodžić (Φάρο Αλίχοτζιτς). Ο έμπειρος center έχει ύψος 2.08 και είναι γεννημένος το 1989. Ξεκίνησε την καριέρα του στο Ουγγρικό πρωτάθλημα με την Kaposvári το 2014 και στη συνέχεια πέρασε από Ρέθυμνο και Estudiantes Concordia (LigaA Αργεντινή). Το 2015 αγωνίστηκε στην Α2 με τον Προμηθέα, με τον οποίο κέρδισε την άνοδο στην Α1. Ακολούθησε ο Πανιώνιος για δύο σεζόν κερδίζοντας μάλιστα το πρωτάθλημα της Α2 την περίοδο 2016-17, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Αγγλία με τους London Lions.

Welcome Fahro!».