Το Μεσολόγγι συνεχίζει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας του σεζόν στην Α2, με τους στόχους του να παραμένουν αρκετά υψηλοί. Ο Χαρίλαος Τρικούπης φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Περικλή Κουρουπάκη από το Αγρίνιο, ενώ κάνει προσπάθειες για να διατηρήσει ακόμα έναν παίκτη από το περυσινό του δυναμικό μετά τον Ιάσωνα Δημητρακόπουλο.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μιχάλη Λιάπη, ο οποίος την περυσινή σεζόν αποτέλεσε έναν από τους σταθερότερους παίκτες της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας, σημειώνοντας μάλιστα το νικητήριο τρίποντο στην εκτός έδρας επικράτηση απέναντι στην Καβάλα. Συγκεκριμένα ο 27χρονος μέτρησε 7,8 πόντους και 3,7 ριμπάουντ, σουτάροντας με 60% στο δίποντο και 29% στο τρίποντο, ενώ έδωσε σημαντικές λύσεις μετά τον τραυματισμό του Αγγέλου.

Όπως γράψαμε και πριν το Μεσολόγγι έχει ξεκαθαρίσει στον παίκτη ότι τον θέλει και την νέα σεζόν, αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα η παραμονή του στην ομάδα για δεύτερη σεζόν δεν μοιάζει η πιο πιθανή εξέλιξη. Μάλιστα τον άλλοτε άσο του Κολοσσού Ρόδου φαίνεται να κοιτάζει κι ο Απόλλων Πατρών, που θέλει να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό του. Τέλος οι Πατρινοί δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση, αλλά αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί τις επόμενες μέρες.