Η ενίσχυση συνεχίζεται στο Μεσολόγγι. Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου ανακοίνωσε σήμερα (3/8) την προσθήκη του Δημήτρη Λεγκίκα, το έβδομο φετινό του μεταγραφικό απόκτημα, μετά τους Φώτη Βασιλόπουλο, Δημήτρη Χείλαρη, Παναγιώτη Στάθη, Κώστα Βλάσσιο, Fahro Alihodjic και Γιώργο Αγγέλου.

Ο Δημήτρης Λεγκίκας είναι ένας από τους πιο άτυχους παίκτες στο ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς οι απανωτοί σοβαροί τραυματισμοί δεν τον έχουν αφήσει να παίξει σχεδόν καθόλου μπάσκετ. Πέρυσι ήταν παίκτης του Λαυρίου, ωστόσο πρόλαβε να παίξει μόνο σε τρεις αγώνες στην Basket League, έχοντας απολογισμό 14 πόντους, 1/2 δίποντα, 4/10 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο σε 14,2 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Kαλωσορίζουμε στην πόλη μας τον Δημήτρη Λεγκίκα. Ο Δημήτρης γεννήθηκε στις 14 Απριλίου 1995, έχει ύψος 2.07 και αγωνίζεται στη θέση του forward. Ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας μπάσκετ στον Α. Ο. Ακράτας και συνέχισε σε Ηλυσιακό, Φιλαθλητικό και Λαύριο, στο οποίο αγωνίστηκε για 4 σεζόν.

Καλώς Ήρθες Δημήτρη!».