Δύο χρόνια μετά τη σημαντική συνδρομή του στην πορεία του Μεσολογγίου μέχρι την Basket League, ο Στάθης Παπαδιονυσίου επέστρεψε στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο με το Μεσολόγγι και ανακοινώθηκε σήμερα (8/8), αποτελώντας μία ακόμα σημαντική προσθήκη για τη φιλόδοξη ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου.

Την προηγούμενη σεζόν ο Παπαδιονυσίου βοήθησε τα μέγιστα τον Ολυμπιακό να κατακτήσει τη 2η θέση της Α2 μέσω των playoffs και να ανέβει στην Basket League, έχοντας 9,8 πόντους, 3,5 ριμπάουντ, 2,4 ασίστ και 1,1 κλέψιμο σε 25,4 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο.

Το Μεσολόγγι έχει δείξει από νωρίς τις υψηλές βλέψεις του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Άρχισε τις κινήσεις του με την απόκτηση του Φώτη Βσσιλόπουλου και στη συνέχεια υπέγραψε τους Δημήτρη Χείλαρη, Παναγιώτη Στάθη, Κώστα Βλάσσιο, Fahro Alihodjic, Γιώργο Αγγέλου, Δημήτρη Λεγκίκα και Μιχάλη Λιάπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καλωσορίζουμε και πάλι στην πόλη μας τον Στάθη Παπαδιονυσίου. O Στάθης επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στην ομάδα μας, έτοιμος να πάρει ένα ακόμη πρωτάθλημα με τον Χαρίλαο Τρικούπη!

Ο γεννημένος το 1992 guard έχει ύψος 1.95 και έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Παγκράτι, Αίολο Αστακού, Ηρακλή και Ολυμπιακό Β’.

Καλώς ήρθες Στάθη!».