Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Αμύντα, ο οποίος φιλοξενεί για την 6η αγωνιστική της Α2 το Διαγόρα Δρυοπιδέων, με σκοπό να διεκδικήσει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα προβλήματα δεν λείπουν και σε αυτή την αναμέτρηση για τον Αλέξανδρο Ζαβό που δεν θα έχει στη διάθεση του τους Θοδωρή Βαρδιάνο και Χρήστο Γκαβανόπουλο, αλλά και τον Πάνο Καλδή, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας του Υμηττού:

Ο Αμύντας θα υποδεχθεί αύριο (13/11, 19:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Υμηττού μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του φετινού Πρωταθλήματος, τον Διαγόρα Δρυοπιδέων. Η αναμέτρηση της 6ης Αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί με τέσσερις ημέρες καθυστέρηση, λόγω της συμμετοχής του Διαγόρα στα Προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος το περασμένο Σάββατο, οπότε επικράτησε του ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στους «4» της διοργάνωσης, στην οποία η ομάδα μας είχε αποκλειστεί στην 1η Αγωνιστική της Β’ Φάσης από τους «πράσινους».

Στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος ο Διαγόρας μετρά τέσσερις νίκες και μόλις μία ήττα από τον αήττητο Χαρίλαο Τρικούπη. Οι παίκτες του Νάσου Χούμπαυλη βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα ιδιαιτέρως μετά και την ιστορική πρόκρισή τους στα Ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Την ίδια στιγμή η ομάδα μας ψάχνει ακόμη το πρώτο «ροζ φύλλο» στη διοργάνωση.

Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και πέρυσι στο Πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης ο Διαγόρας πέρασε νικηφόρα από το Κλειστό του Υμηττού με 81-86, ενώ στο ξεκίνημα του Β’ Γύρου ο Αμύντας προσπάθησε μια εντυπωσιακή ανατροπή, αλλά ηττήθηκε και στο Αιγάλεω με 80-78.

Η ομάδα μας θα αγωνιστεί σε ένα ακόμη παιχνίδι χωρίς τους τραυματίες Θοδωρή Βαρδιάνο και Χρήστο Γκαβανόπουλο, αλλά και δίχως τον Πάνο Καλδή, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.