Αρκετούς “πονοκεφάλους” ενόψει του ντέρμπι με το Γ.Σ. Λάρισας, έχει ο προπονητής του Ηρακλείου, Γιάννης Βισκαδουράκης, ο οποίος είδε την ατυχία να χτυπά την πόρτα της ομάδας του, γεμίζοντας το ιατρικό δελτίο.

Μόνο ευχάριστα δεν είναι τα νέα για το Ηράκλειο, ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στο Γ.Σ. Λάρισας, που θεωρείται κομβικής σημασίας για την παραμονή της ομάδας στην Α2 κατηγορία.

Ο προπονητής των “κυανόλευκων”, Γιάννης Βισκαδουράκης, αντίκριζε το ένα κακό νέο μετά το άλλο, ξεκινώντας την προετοιμασία για τον αγώνα χωρίς τον Λιανό, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και ούτε σήμερα θα πάρει μέρος στην προπόνηση, ενώ ο Κουπίδης ταλαιπωρείται εδώ και μέρες από ίωση.

Οι “πονοκέφαλοι” όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς η ομάδα περιμένει την απόφαση για την τιμωρία του Τσερκιτζόγλου και αν αυτή εκτίθηκε με τον Αρκαδικό.

Στα θετικά, οι Ηρακλειώτες είδαν τον Πάλλη να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και τον υπολογίζουν κανονικά για το επόμενο παιχνίδι, που έχει χαρακτήρα do or die για τους Κρητικούς.