Με φιλοδοξίες ξεκίνησε την προετοιμασία της η δεύτερη ομάδα της Λάρισας που βρίσκεται στην Α2 Ανδρών, με τον Γυμναστικό παρά τα προβλήματα του να αποδεικνύει το βάρος της φανέλας του. 

Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας βρέθηκαν και τα νέα αποκτήματα στο κλειστό της Νεάπολης, μαζί με τον προπονητή Θανάση Μπουλιάκη αλλά και τον βοηθό του Δημήτρη Σταυρόπουλο αλλά και τον γυμναστή Γιώργο Σκαφιδά.

Στην σύνθεση της ομάδας βρίσκονται, όπως αποκλειστικά σας είχε ενημερώσει το basketblog.gr οι Δημήτρης Δέσπος, Σωτήρης Γκιουλέκας, αλλά και οι Νίκολιτς, Τόζιος, Μπέμπης και Σπυρόπουλος.

Αναλυτικά το ρόστερ της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περόδο: Κούτρας, Νίκολιτς, Σπανούλης, Μπέμπης, Τσούμας Γ, Τσούμας Σ, Κονδυλόπουλος, Τσουράκης, Γκιουλέκας, Τόζιος, Σπυρόπουλος, Δέσπος, Τέλιος, Χανέλι, Γουμενόπουλος, Χαιρετίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο «rockngoal.com.gr»:

Μπουλιάκης Θανάσης: «Είμαστε χαρούμενοι που πλέον έχουν ενσωματωθεί όλοι οι παίκτες την ομάδα. Ο δρόμος είναι πολύς και δύσκολος αλλά δουλεύουμε καθημερινά για να είμαστε στις 17 του μηνός έτοιμοι, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος». Για τις μεταγραφικές κινήσεις: «Οι παίκτες, όλοι ένας προς ένας είναι δικοί μου επιλογές. Πραγματικά αυτό που ήθελα το πήρα και ευχαριστώ πολύ την διοίκηση που έδειξε την στήριξή της από την πρώτη στιγμή. Τώρα είναι δικό μας καθήκον να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε έτσι όπως πρέπει».

Βαγγέλης Μπέμπης: «Αρχίζουμε βρίσκουμε τα πατήματά μας και γνωριζόμαστε με τα παιδιά. Είναι μια δύσκολη αρχή αλλά θα παλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Σίγα-σιγά θα βρίσκουμε τους εαυτούς μας και πιστεύω θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι η πρώτη μου φορά που αγωνίζομαι στην Λάρισα, είναι μια υπέροχη πόλη, πολύ φιλόξενη και πολύ όμορφη».

Γκιουλέκας Σωτήρης: «Αρχικά το πιο σημαντικό είναι να γνωριστούμε οι παίκτες μεταξύ μας. Βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας με έμφαση κυρίως στην φυσική κατάσταση και πρέπει καθημερινά να προσπαθούμε σκληρά για να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας, για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το που μπορεί να φτάσει η ομάδα είναι άλλη ιστορία. Εξαρτάται πρώτα από όλα από εμάς τους ίδιους και μετά από άλλους παράγοντες».

geniki

mpouliakis

photo : www.rockngoal.com.gr