Ελήφθη προ πολλού απόφαση για “επανεκκίνηση” στα Τμήματα Υποδομής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Έτσι ή αλλιώς, την δημιουργία Τμήματος Παίδων την επιβάλλει και ο κανονισμός της ΕΟΚ για να μην τιμωρηθεί η ομάδα των Ανδρών.

Το “κοντέρ” μηδένισε φέτος και στην ομάδα των Εφήβων, ήτοι ένα από τα πιο επιτυχημένα κομμάτια της ΑΕΚ με πανελλήνιους τίτλους και ευρωπαϊκές διακρίσεις, αφού από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα μετέχει στη (χαμηλή) Β’ Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αχιλλέας Δεμέναγας, ο οποίος αναλαμβάνει και με την “βούλα” τις επόμενες ημέρες την βασική ευθύνη για ανασύνταξη των Τμημάτων, ως υπεύθυνος Αναπτυξιακού και Ταλέντων (σ.σ. αυτό είναι γνωστό), θα καθοδηγήσει ο ίδιος ως προπονητής την ομάδα των Εφήβων.

Ο προκάτοχός του… Βαγγέλης Τσεπέλης εγκαταλείπει τους Εφήβους και επιστρέφει ως προπονητής στην ομάδα των Παίδων, σε εξίσου σημαντικό πόστο, όπου το αξιόμαχον έπειτα από μία χρονιά απουσίας θα είναι αυτοσκοπός. Ο ιστορικός έφορος Βαγγέλης Δερμανούτσος θα παραμείνει στα Τμήματα Υποδομής.

Ο Δεμέναγας ήταν παρών στο φιλικό της ΑΕΚ της περασμένης Πέμπτης με τη Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή. Παρακολούθησε το ματς από τις εξέδρες δίπλα-δίπλα με τον αθλητικό διευθυντή της ΑΕΚ, Δήμο Ντικούδη.