Μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές της φετινής περιόδου πραγματοποίησε ο Φιλαθλητικός, ο οποίος πρόσθεσε στο ρόστερ του τον ψηλότερο παίκτη της Α2. Ο Βασίλης Γιαννουλάκος, αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας του Ζωγράφου και τόσο με τα 2.17 του όσο και με την εμπειρία του πλέον από την κατηγορία (Δάφνη, Αρκαδικό, Πανελευσινιακό) αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους θεμέλιους λίθους της προσπάθειας των νεοφώτιστων.

“Είμαι χαρούμενος που ανοίγω μια καινούργια σελίδα στη καριέρα μου, σε μια νεανική και νοικοκυρεμένη ομάδα, με στόχους και φιλοδοξίες. Από τη πρώτη στιγμή που συζήτησα με τους ανθρώπους του Φιλαθλητικού με κέρδισε η σταθερότητα και η σιγουριά που μου ενέπνευσαν τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής, ενώ από την παρουσία μου στις προπονήσεις διαπίστωσα το άριστο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα”, ήταν τα πρώτα λόγια του 28χρονου σέντερ στο basketblog, μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του στον Φιλαθλητικό και συνέχισε:

“Ο σύλλογος δουλεύει πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα και είναι πολύ σημαντικό για εμένα που προέρχομαι από τον Πανελευσινιακό ο οποίος κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα, να πάω σε μια ομάδα που κάνει και αυτή πρωταθλητισμό και έχει μάθει να κερδίζει…”.

Όσον αφορά στις φιλοδοξίες της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Γιαννουλάκος υπογράμμισε: “Ο βασικός μας στόχος για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι σαν νεοφώτιστοι, να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε την παραμονή στη κατηγορία. Από εκεί και πέρα όσο πιο ψηλά φτάσουμε τόσο το καλύτερο για όλους μας και γιατί όχι να μην πλασαριστούμε στη πρώτη πεντάδα. Αυτό που προέχει είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με σοβαρότητα και χαμηλούς τόνους, κάτι που χαρακτηρίζει τον Φιλαθλητικό γενικότερα”.