Ο Αρκαδικός κέρδισε το φετινό… στοίχημα, της δημιουργίας μιας νοικοκυρεμένης ομάδας, με περιορισμένο μπάτζετ και χωρίςυπερβολές και δεν έχει πρόθεση να αλλάξει φιλοσοφία. Η ομάδα της Τρίπολης θα συνεχίσει να πορεύεται με γνώμονα την υγεία του συλλόγου, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο και το γεγονός ότι η φετινή σεζόν έκλεισε με ελάχιστα ανοίγματα (τα οποία αναμένεται να τακτοποιηθούν και αυτά άμεσα), άφησε τους πάντες ικανοποιημένος.

Οι Αρκάδες θα συνεχίσουν να εμπιστεύονται και τον Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος αν και άπειρος στην κατηγορία, κέρδισε και αυτός το μεγάλο… στοίχημα, κράτησε τον Αρκαδικό στην Α2 και αν μη τι άλλο έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

Ο 31χρονος κόουτς σε συνεργασία με την διοίκηση προχωρούν χωρίς βιασύνες στον σχεδιασμό του νέου ρόστερ. Προτεραιότητα θα δοθεί φυσικά στον καταρτισμό του μπάτζετ, το οποίο θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες προκειμένου να ξεκινήσουν και οι συζητήσεις με τους παίκτες του φετινού βασικού κορμού, καθώς πρόθεση του Καστρίτη είναι η διατήρηση του.