Η Νέα Κηφισιά επεφύλασσε μια τελευταία μεταγραφική έκπληξη στους φίλους της, λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ της νέας σεζόν και τον αγώνα με την Αγία Παρασκευή. Το συγκρότημα των Βορείων Προαστίων ήρθε σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Σακελλαρίου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους και θα ενισχύσει σημαντικά την περιφέρεια της ομάδας.

Ο ταλαντούχος 23χρονος σούτιγκ γκαρντ, ύψους 1.93, που τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε σε Ρέθυμνο και Μαρούσι, συμπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο το ρόστερ της ΑΕΝΚ, η οποία έτσι καλύπτει σε μεγάλο βαθμό και το κενό που προέκυψε με τον σοβαρό τραυματισμό του Σάββα Νικητάκη, ο οποίος θα επιστρέψει στα γήπεδα κοντά στα Χριστούγεννα.

Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ήδη στα χέρια τους και το δελτίο του Σακελλαρίου, ο οποίος μετέχει στη προετοιμασία της Κηφισιάς και θα ντεμπουτάρει στο αυριανό ματς της πρεμιέρας. Εξάλλου, μέσα σε άριστο και άκρως… οικογενειακό κλίμα, η διοίκηση της ΑΕΝΚ παρέθεσε χθες το βράδυ δείπνο στους παίκτες και το τεχνικό τιμ, ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος.