Οι διοικούντες την ΑΕΚ θέλουν στην εντός έδρας πρεμιέρα της “Βασίλισσας”, σε Πρωτάθλημα ή Κύπελλο, τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους.

Γι’ αυτό και θα υποστηρίξουν (φυσικά) την προσφυγή (κατά της πρωτόδικης τιμωρίας της μίας αγωνιστικής) σε λίγη ώρα στο ΑΣΕΑΔ. Το “παρών” από πλευράς ΑΕΚ θα δώσει ο νομικός και ειδικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής, Γιώργος Κατσαδήμας, ο οποίος όπως συνέβη και τον περασμένο Απρίλιο θα επικαλεστεί τις δηλώσεις… Γιώργου Ρεμεντέλα!

Ο τεχνικός του Ψυχικού (άθελά του, ξανά “σύμμαχος” της ΑΕΚ) αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ζωφριάς είχε “καλύψει” τους οπαδούς της “Ένωσης” λέγοντας: “Τα περισσότερα παιδιά, ο Πέττας, ο Κολώκας, ο Βιδάλης έχουν παίξει σε δύσκολες συνθήκες. Για τον Κολώκα τι να πούμε; Έχει παίξει σε Φάιναλ Φορ Κυπέλλου Ευρώπης. Νομίζω, ότι ο κόσμος (της ΑΕΚ) πιο πολύ βοήθησε την ομάδα της ΑΕΚ, παρά επηρέασε εμάς“. 

Ο κ. Κατσαδήμας, που θα καταθέσει παράλληλα και υπόμνημα, θα υποστηρίξει ότι η ρίψη αντικειμένων από μερίδα των οπαδών της ΑΕΚ ήταν μεμονωμένο γεγονός και δεν συνάδει με δυσφήμιση του αθλήματος.