Ο Νίκος Βούλγαρης αποτελεί τον βασικό στόχο της Αγίας Παρασκευής για την θέση “2 – 3” και όπως έχουμε γράψει η διοίκηση του συλλόγου έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.

Όπως διαπιστώθηκε τις δύο πλευρές χωρίζει μια διαφορά στο οικονομικό… Σχετικά μικρή μεν, όμως δεν παύει να είναι σημαντική, γεγονός που βάζει εμπόδια στη μετακίνηση του 34χρονου φόργουορντ, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στον Ιωνικό Νικαίας.

Το θέμα βέβαια κάθε άλλο παρά έχει κλείσει, καθώς εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί τελικά η… χρυσή τομή και ο ικανότατος σκόρερ θα επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Α2 με τα χρώματα της ΚΑΠ.

Ο κόουτς της “Αγίας” Νίκος Χατζηπανηγύρης, εξετάζει παράλληλα και άλλες περιπτώσεις για τη θέση του σούτιγκ γκαρντ – σμολ φόργουορντ και ήδη έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές επαφές.

Στην Αγία Παρασκευή πάντως οι διαδικασίες για τον σχεδιασμό του νέου ρόστερ προχωρούν με ταχύς ρυθμούς αυτή τη περίοδο και πρόθεση των διοικούντων είναι να “κλείσουν” ένα κορμό 5-6 αθλητών και στη συνέχεια να κινηθούν χωρίς πίεση στο μεταγραφικό παζάρι για τη περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.