Το κλειστό της Ζωφριάς βρίσκεται στον αέρα (σ.σ. υπάρχει εμπλοκή στις συνομιλίες με τον δήμο Φυλής).

Ως εκ τούτου, η διοίκηση της ΑΕΚ ξανασκέφτηκε… το κλειστό της Ριζούπολης, όπως σας αποκάλυψε χθες το basketblog.gr στο ρεπορτάζ με τίτλο “Στροφή ΑΕΚ στη Ριζούπολη“, γεγονός που επιβεβαίωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, Παναγιώτης Καταβέλος.

Είναι γεγονός ότι μιλάμε με την ΑΕΚ για το κλειστό της Ριζούπολης. Πολύ πιθανό να γίνει και σήμερα μια επαφή. Υπάρχουν όμως πολλά ανοικτά θέματα, που πρέπει να συζητήσουμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτε. Δεν έχουμε συμφωνήσει“, δήλωσε στο basketblog.gr ο κ. Καταβέλος.

Ο πρόεδρος του συλλόγου αρνήθηκε να πει περισσότερα, πλην όμως το ρεπορτάζ “τρέχει”. Ρωτήσαμε και μάθαμε από πηγές στη Ριζούπολη, ότι μείζον πρόβλημα αποτελεί αυτή την στιγμή το θέμα της ασφάλειας των οπαδών και όχι μόνο, ήτοι της ομαλής διεξαγωγής των αναμετρήσεων. Το ενδεχόμενο να συμπέσει αγώνας του Απόλλωνα στο όμορο ποδοσφαιρικό γήπεδο, με αγώνα της “Βασίλισσας” συνιστά παράγοντα, που “έχει πέσει” στο τραπέζι των συζητήσεων και απασχολεί έντονα και τις δύο πλευρές.

Το κλειστό της Ριζούπολης παρουσιάζει λειτουργικές αδυναμίες, σε σχέση με το (μέχρι πρότινος προδιαγραφών Ευρωλίγκας) κλειστό της Ζωφριάς, αλλά “κάνει γκελ” στον κόσμο της ΑΕΚ. Κι αυτό το γεγονός η διοίκηση της ΑΕΚ το λαμβάνει σοβαρά υπόψιν…