Αναλυτικά όσα αναφέρει στην επίσημη σελίδα της ομάδας του Αγρινίου:

Για την ήττα από τον Απολλώνα:«Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για μας σε ένα παιχνίδι που η εμφάνισή μας αμυντικά δεν ήταν καλή. Πιστεύω ότι δεν ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και αυτό στοίχισε μέσα στο παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με την Ελευθερούπολη:«Σίγουρα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι του Σαββάτου και να μην επηρεαστούμε από τα αποτελέσματα που είχαμε στους τελευταίους αγώνες. Πρέπει όλα να τα αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε μόνο το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για το ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να προσέξουν στο αυριανό παιχνίδι:«Η Ελευθερούπολη είναι μια δυνατή ομάδα με καλές εμφανίσεις και επιδόσεις. Σε καμία περίπτωση σε αυτό το επίπεδο δεν υποτιμάς έναν αντίπαλο και εμείς πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και να δώσουμε στην Ελευθερούπολη όσο το δυνατόν λιγότερες επιλογές, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη»

Για τον κόσμο στα εντός έδρας:«Στα παιχνίδια στην έδρα μας ο κόσμος μας έχει βοηθήσει σημαντικά. Θεωρώ ότι θα είναι ξανά στο πλευρό μας και θα μας δώσει ώθηση να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για το πρωτάθλημα της Α2:«Σίγουρα είναι διαφορετικό το επίπεδο και μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας. Προσωπικά όλοι μέσα στην ομάδα με βοηθάνε να προσαρμοστώ και να βελτιώνομαι συνεχώς».

 

Tags:
A2