Απίστευτα κι όμως ελληνικά και μπασκετικά! Ο χορός του Ζαλόγγου με τις αποχωρήσεις ομάδων από τις Εθνικές κατηγορίες και τη οικειοθελή πτώση τους συνεχίζεται ακόμα και τώρα στο… παρά πέντε πριν την έναρξη της νέας σεζόν. Τα Τρίκαλα αποχώρησαν από την Α2 μόλις 5 μέρες πριν το τζάμπολ (το Σάββατο 6/10) στο νέο πρωτάθλημα.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας ομάδας, Βαγγέλης Φρύδας ενημέρωσε χθες (2/10) με επιστολή την ΕΟΚ ότι η ομάδα δεν θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα της Α2 καθώς αδυνατεί να σηκώσει τα οικονομικά της βάρη.

Τα Τρίκαλα ήταν εδώ και καιρό εν μέσω οικονομικής κρίσης, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας έλεγαν ότι το παλεύουν για να κρατήσουν τον σύλλογο στην κατηγορία. Παρά τα όσα έλεγαν όμως, η ομάδα έμενε χωρίς μεταγραφές υπήρχε πλήρης άπνοια στον σύλλογο και όλα έδειχναν ότι τα Τρίκαλα θα κάνουν σίγουρα βουτιά στο κενό. Και να που την έκαναν.

Το νέο ντόμινο

Η πτώση των Τρικάλων προκαλεί νέο ντόμινο στις Εθνικές κατηγορίες. Την θέση των Θεσσαλών αναμένεται να πάρει η Ευρώπη Πευκοχωρίου και για τη θέση του στην Β’ Εθνική σειρά προτεραιότητας έχουν πρώτα ο Πολύγυρος και μετά η ΧΑΝΘ.