Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α2.

Τα προβλήματα όμως για τον προπονητή της ομάδας, Θανάση Μπουλιάκη, δείχνουν να μην έχουν τελειωμό, καθώς οι τραυματισμοί και οι απουσίες  είναι πια μόνιμες στην ομάδα, δυσκολεύοντας το έργο του.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για αυτά τα προβλήματα, τονίζοντας ότι η ομάδα θα πρέπει να μάθει να ζει μ’ αυτά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣ Λάρισας και οι δηλώσεις του κόουτς Μπουλιάκη:

Η προετοιμασία του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και μεγάλη όρεξη από όλους τους παίκτες, όμως τα προβλήματα τραυματισμών που προκύπτουν δυσχεραίνουν το έργο του προπονητή Θανάση Μπουλιάκη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις σε ένα φιλικό παιχνίδι ο Λαρισαίος τεχνικός είχε στην διάθεσή του όλους του παίκτες του.

Το ίδιο συμβαίνει και για το δύσκολο τεστ που περιμένει τον ΓΣΛ αύριο Σάββατο που αντιμετωπίζει την Καβάλα εκτός έδρας στις 6 το απόγευμα.

Τελικά ο Σωτήρης Γκιουλέκας ακόμη δεν ξεπέρασε τελείως το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί, ο Στέφαν Νίκολιτς έχει ενοχλήσεις στη μέση του και θα πρέπει να μείνει μια εβδομάδα εκτός προπονήσεων, ενώ και ο Θάνος Τέλιος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το πέλμα του οπότε και εκείνος είναι αμφίβολος, όπως και ο Γκιουλέκας για το φιλικό αύριο.

Ο Θανάσης Μπουλιάκης θα τονίσει χαρακτηριστικά: 

«Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τους τραυματισμούς και τις απουσίες. .Από την αρχή της προετοιμασίας ταλαιπωρούμαστε από πολλούς τραυματισμούς με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να βρούμε την ισορροπία μας έχοντας παίξει μόνο ένα ματς πλήρεις. Πρέπει όμως να μάθουμε να ζούμε με αυτό, προσπαθώντας να μην χάνουμε την συγκέντρωση μας. Το τελευταίο μας φιλικό παιχνίδι αποφασίσαμε να είναι εκτός έδρας, δύσκολο και αγωνιστικά και ως διαδικασία γενικότερα, προκειμένου να μετρήσουμε τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας ανεξάρτητα από τις απουσίες».