niki-volouΗ Νίκη Βόλου δεν τα κατάφερε στο ξεκίνημα της στην Α2. Η προσπάθεια πάντως που έκαναν οι νεοφώτιστοι στο δεύτερο μέρος για να… γυρίσουν το παιχνίδι κόντρα στη Δόξα Λευκάδας, ήταν ελπιδοφόρα για το μέλλον και άφησε θετικά μηνύματα. Όχι όμως και για τον πάντα απαιτητικό Γιώργο Ζαφειρούδη, ο οποίος υπογράμμισε την ψυχή που επέδειξαν οι αθλητές του, όμως τόνισε ότι αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί

“Είχαμε κάποια άστοχα τρίποντα στο τέλος του αγώνα και θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Όμως δεν ήμασταν εύστοχοι, σε αντίθεση με τον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να πάει το παιχνίδι στο σουτ και να το χάσουμε. Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο κυνηγούσαμε συνεχώς στο σκορ, αφού κάναμε πολλά επιπόλαια λάθη, ειδικά στην άμυνα. Στο δεύτερο μέρος βελτιώσαμε την εικόνα μας, κάναμε μεγάλη προσπάθεια και αυτό πρέπει να κρατήσουμε.

Η ομάδα έχει και φέτος πάθος και ψυχή, κάτι πολύ σημαντικό, όμως πρέπει να έχουμε λίγο καλύτερη σκέψη στη τελική προσπάθεια και περισσότερη συγκέντρωση”, τόνισε ο κόουτς της ομάδας του Βόλου και πρόσθεσε:

“Αισιόδοξα μηνύματα σίγουρα υπάρχουν, όμως αυτά αφορούν τους φιλάθλους που μπορούν να περιμένουν κάποια καλά πράγματα από την ομάδα. Για μένα όμως, κόντρα στη Λευκάδα πήραμε μόνο έναν πόντο και δεν μου λέει κάτι η καλή προσπάθεια… Η δουλειά μας είναι να παλεύουμε και να νικάμε, αφού μόνο οι πόντοι μετράνε στο τέλος…”.