Ο Ερμής Λαγκαδά πιστός στην πάγια φετινή του πολιτική συνεχίζει να επενδύει σε νέα ταλαντούχα παιδιά και αναμφίβολα θα είναι η ομάδα με τον μικρότερο μέσο όλο ηλικίας στο πρωτάθλημα. Η νέα… επένδυση των “πρασίνων” ακούει στο όνομα Φίλιππος Καλογιαννίδης, ο οποίος συμφώνησε με την διοίκηση και θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Στέφανου Πέρκου για τον επόμενο χρόνο.

Ο 18χρονος γκαρντ, με ύψος 1.93, αγωνίζεται στις θέσεις του πλέι μέικερ αλλά και του σούτιγκ γκαρντ και ήταν πέρυσι βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας των Εφήβων. Ο Καλογιαννίδης που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, γεγονός που βοήθησε στην μετακόμιση του στον Λαγκαδά, αγωνίστηκε πέρυσι στο Μαρούσι, όπου παρά το νεαρό της ηλικίας του είχε χρόνο συμμετοχής σε 14 αγώνες στην Α1.

Ο νεοαποκτηθείς ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος άσσος θα πάρει το… βάπτισμα του πυρός με τη φανέλα του Ερμή στο προγραμματισμένο για τη Τετάρτη φιλικό παιχνίδι με το Στρατώνι (εντός έδρας), το οποίο και θα αποτελέσει το τελευταίο τεστ, για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς το προσεχές Σάββατο με τον Αίολο Τρικάλων για το Κύπελλο Ελλάδας.