Ένα σίριαλ που κράτησε περίπου… δύο μήνες είχε αίσιο τέλος για τον Φιλαθλητικό, ο οποίος πρόσθεσε στη “μηχανή” του ακόμα έναν παίκτη με προϋπηρεσία στις “μικρές” Εθνικές ομάδες. Οι “κόκκινοι” ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Γιώργου Παπαδιονυσίου, έναν παίκτη τον οποίο ο Τάκης Ζήβας είχε βάλει στο “στόχαστρό” του εδώ και περίπου δύο μήνες, όπως σας είχε αποκαλύψει το basketblog από τις 16/05 στο άρθρο με τίτλο “Φλερτ με Παπαδιονυσίου“.

Η μεταγραφή του πέρασε από χίλια κύματα φέτος το καλοκαίρι, αφού η συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λετονίας, αλλά και το ενδιαφέρον που επέδειξαν για τον ίδιο ουκ ολίγες ομάδες έβαζαν… φρένο στη μετακίνησή του στο κλειστό του Ζωγράφου. Τέλος καλό όλα καλά, όμως, για τον Φιλαθλητικό.

Οι “κόκκινοι” ενισχύθηκαν με έναν ακόμη παίκτη στην περιφέρεια αποκτώντας μεγάλη πληρότητα στις θέσεις των “κοντών”. Έτσι, ο 18χρονος πλεϊμέικερ θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις του στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον αδερφό του -και μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στον Δούκα- Στάθη, ο οποίος αγωνίζεται στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Φιλαθλητικός Ζωγράφου ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Παπαδιονυσίου (1995, 1:87). Ο νεαρός διεθνής γκαρντ αφού στάθμισε τις προτάσεις που είχε από Ελλάδα κι εξωτερικό αποφάσισε να αποδεχτεί τελικά την πρόταση του Φιλαθλητικού και να ενταχθεί στο προπονητικό του πρόγραμμα, αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά, να βελτιωθεί και να δικαιώσει την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του”.