Συνεχίζεται το… σήριαλ του Θάνου Καμαριώτη στον Ερμή Λαγκαδά, καθώς ούτε χθες πάρθηκε οριστική απόφαση για την διοίκηση του συλλόγου σχετικά με το μέλλον του παίκτη του. Αιτία της νέας παράτασης στην αγωνία στάθηκε η επικοινωνία που είχαν οι ιθύνοντες του Ερμή με την διοίκηση του ΠΑΟΚ, η οποία ζήτησε νέα συνάντηση, προκειμένου προφανώς, να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του 18χρονου ταλαντούχου γκαρντ.

Οι άνθρωποι του Ερμή θα περιμένουν τον “δικέφαλο του Βορρά” και ανάλογα θα πάρουν την τελική τους απόφαση για το αν θα κρατήσουν, ή θα παραχωρήσουν τελικά τον παίκτη. Όλα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσουν μέχρι τη Δευτέρα.

Στο μεταξύ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των “πρασίνων” με τον Σάββα Ηλιάδη, με το κλίμα να είναι αρκετά θετικό για την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο. Στον έμπειρο παίκτη και περσινό πρώτο σκόρερ του Ερμή έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση για την παραμονή του και άμεσα αναμένονται εξελίξεις, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να αισιοδοξούν για θετική έκβαση.