Η παραμονή του Γιάννη Τζήμα στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Αίολου απασχολεί έντονα τη διοίκηση του συλλόγου, η οποία εντείνει τις πιέσεις της προς τον έμπειρο κόουτς προκειμένου να κλείσει θετικά το θέμα. Γι’ αυτόν τον λόγο αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο και νέα συνάντηση με τον Θεσσαλό προπονητή, στον οποίο να αναλυθεί το πλάνο της διοίκησης για τη νέα χρονιά για την οργάνωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο αγωνιστικό.

Ασφαλώς και το μπάτζετ παίζει τον σημαντικότερο ρόλο, με τους Τρικαλινούς να καταβάλουν προσπάθειες προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως απευθυνόμενοι στους τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες, προκειμένου να γεμίσουν το ταμείο. Στόχος είναι η διατήρηση του μπάτζετ στα περσινά επίπεδα, καθώς σύμφωνα με τους υπολογισμούς της διοίκησης δεν χρειάζεται να ξεφύγουν περισσότερο για να βγει η χρονιά στην Α2.

Εάν ο Τζήμας συμφωνήσει τελικώς, κάτι που θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα, τότε ο σχεδιασμός θα αρχίσει να προχωρά με ταχύτερα βήματα, καθώς θα περάσει στο στάδιο της πλαισίωσης του ρόστερ.