Ο τραυματισμός του Άρη Κορωνίδη συνεχίζει να προβληματίζει έντονα τους ανθρώπους της Αγίας Παρασκευής, καθώς η ομάδα στερείται της βοήθειας ενός ιδιαίτερα ποιοτικού παίκτη που μπορεί να αλλάξει τις  ισορροπίες, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο ακριβής χρόνος  απουσίας του παίκτη από την ενεργό δράση.

Το πρόβλημα του Κύπριου γκαρντ στην μέση είναι ιδιαίτερα λεπτό και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γι’ αυτό και  τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί και σε νέες εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς αλλά και το διάστημα που θα λείψει από τις υποχρεώσεις της ομάδας, ώστε να ξέρει και το τεχνικό τιμ πως θα πορευθεί.

Ο Κορωνίδης πάντως δεν υπολογίζεται ούτε για το Σαββατιάτικο, πρώτο εντός έδρας ματς της ομάδας με τους Ικάρους Σερρών. Ο κόουτς της ΚΑΠ Νίκος Χατζηπανυγήρης μίλησε στο basketblog για τον δύσκολο αγώνα που ακολουθεί αλλά και την βασική απουσία του Κορωνίδη:

“Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας στην Α2, κόντρα σε ένα πολύ καλό αντίπαλο που κάθε χρόνο διεκδικεί την άνοδο. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε και τα θα δώσουμε όλα μέσα στο παρκέ για να τα  καταφέρουμε. Αν και είναι δύσκολο, θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του Κορωνίδη που είναι μεγάλο και σίγουρα το βάρος θα πέσει στα παιδιά που αγωνίζονται στη περιφέρεια”.