«Ο Προμηθέας είναι πάντα ανοικτός σε συνεργασίες για την ανάπτυξη του μπάσκετ της περιοχής», είχε δήλωσε ο Βαγγέλης Λιόλιος και όπως όλα δείχνουν ο πρόεδρος της πατρινής ομάδας θα παραμείνει πιστός στο λόγο του καθώς ο Προμηθέας βρίσκεται πολύ κοντά στην έναρξη μιας καινούριας συνεργασίας, μετά από αυτήν με τον Κεραυνό Αιγίου. Ο λόγος για την συνεργασία με την Αχαγιά ’82, η οποία φέτος πανηγύρισε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική και πήρε το κύπελλο για πρώτη φορά μετά από 34 ολόκληρα χρόνια. Δεν ξέρουμε αν συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις δύο ομάδες αποτέλεσε ο Άγγελος Τσάμης ή η φετινή ονειρική πορεία της Αχαγιάς ’82, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι οι συζητήσεις για την ενδεχόμενη συνεργασία βρίσκονται σε τελικό στάδιο και θα έχουμε νεώτερα εντός των ημερών.

Μάλιστα ήδη ακούστηκε το όνομα του Λουκά Λεονάρδου για την θέση του προπονητή , ενώ σε εκκρεμότητα παραμένει και ο ακριβής ρόλος που θα έχουν στο νέο σχήμα οι Χρήστος Σαράντης και Θάνος Τσάμης.

Όσων αφορά τον Κεραυνό Αιγίου, ο Προμηθέας θα παραμείνει στο πλευρό, με την μορφή όμως της χορηγίας.

Εκτός της Αχαγιάς ’82 και του Κεραυνού, ο Προμηθέας ενδιαφέρεται να ξεκινήσει συνεργασία και με την Παναχαϊκή, κυρίως λόγω των καλών σχέσεων που έχουν οι δύο ομάδες μετά την μετακόμιση του Προμηθέα στο κλειστό των «κοκκινόμαυρων» λίγο πριν το Πάσχα. Προπονητής της ΠΓΕ πολύ πιθανό να  είναι ο Θανάσης Λιόνας, ενώ είχε ακουστεί και το όνομα του Χρήστου Μήλα, χωρίς όμως να έχει προχωρήσει το συγκεκριμένο σενάριο. Σίγουρο είναι ότι η ομάδα της Παναχαϊκής θα ενισχυθεί με παίκτες του φετινού Προμηθέα (φήμες μιλούν για Σωκράτη Μαναβόπουλο και Γιάννη Χαμηλό), προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν και να βοηθήσουν την ομάδα στην προσπάθειά της για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Πηγή: pelop.gr