Η παραίτηση του επικεφαλής της Επιτροπής μπάσκετ του Ηρακλή Χρήστου Χρηστίδη, έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις στην διοίκηση του “Γηραιού”.

Μετά από τις απαραίτητες ζυμώσεις, έγινε γνωστή η σύνθεση του νέου Δ.Σ, με τον παλιό παράγοντα της ομάδας Σταύρο Ποιμενίδη να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου.

Έτσι, το πενταμελές σχήμα της διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου απαρτίζεται πλέον από τους: Πρόεδρος: Σταύρος Ποιμενίδης, Αντιπρόεδρος: Σάκης Αποστολίδης, Γενικός αρχηγός και υπεύθυνος ακαδημιών: Αντώνης Σαμαράς, Υπεύθυνος γηπέδου και τεχνικός σύμβουλος ακαδημιών: Βαγγέλης Τσίμος, Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και χορηγιών: Βαγγέλης Μπούτζιος.

Στα αγωνιστικά, ο Στέφανος Πέρκος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους “κυανόλευκους”, έχοντας στο πλευρό του τον άμεσο συνεργάτη του Θωμά Κωστόπουλο. Στην προπόνηση πήραν μέρος 13 συνολικά αθλητές, οι “παλιοί” Μπεχλιβάνης, Τοπούζης, Αποστολίδης, Καζάκος, αλλά και οι νεοαποκτηθέντες Κοθράς, Μαλτέσιος, Χρυσόπουλος, Θεοδωράκος, Παπαδόπουλος και Σιόλογκας.

Επίσης παρόντες ήταν ο νεαρός Άγγελος Καραϊσκάκης (19χρονος γκαρντ, 1.91) που προωθήθηκε από το εφηβικό, αλλά και οι υπό δοκιμή Γκιόργκι Κίντερ και Αντώνης-Αριστοτέλης Καλαϊτζής.

Ο Ούγγρος σέντερ έχει δείξει θετικά δείγματα μέχρι στιγμής και τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί εάν θα προχωρήσει το θέμα της απόκτησης του.

Τέλος, ο Ευθύμης Κοθράς ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης, εξαιτίας ενός τραβήγματος στους κοιλιακούς που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες.