Γυρίζει σελίδα ο Ηρακλής, με στόχο την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που αν μη τι άλλο θα αποφύγει τις φετινές… περιπέτειες σχετικά με την παραμονή του στην Α2. Όπως προέκυψε από την χθεσινή (15/6) έκτακτη Γενική Συνέλευση, ο κ. Θόδωρος Δρακόπουλος αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας. Το νέο “αφεντικό” του τμήματος μπάσκετ, δήλωσε μετά την ανάληψη των καθηκόντων του:

“Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Ηρακλή. Φέτος είχαμε κακές διαιτησίες αλλά στο τέλος σωθήκαμε. Πρώτος στόχος τώρα είναι να έχουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα, ώστε να είμαστε στην πεντάδα και να βρισκόμαστε στα πλέι οφ ανόδου”, τόνισε ο κ. Δρακόπουλος και συνέχισε: Θέλουμε να είμαστε ένα τμήμα που θα δουλεύει σωστά και επαγγελματικά. Έκτος παίκτης ο κόσμος μας. Δεν επιτρέπεται να χάσουμε παιχνίδι μέσα στο Ιβανώφειο. Είμαι διατεθειμένος να βοηθάω τον κόσμο να έρχεται και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Κάποια παιχνίδια θα πρέπει να τα παίρνει μόνο ο κόσμος. Σε άδειες κερκίδες η ομάδα δεν έχει ψυχολογία. Έχουμε κάνει κινήσεις για τον σχεδιασμό και είμαστε σε καλό σημείο. Στο μόνο που θα ήθελα βοήθεια είναι στο θέμα του κόσμου τον οποίο θέλουμε δίπλα στην ομάδα”.

Παραμένει στο “τιμόνι” ο Πέρκος

Η πρώτη κίνηση της νέας διοίκησης του τμήματος μπάσκετ ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέφανο Πέρκο. Ο Έλληνας κόουτς παραμένει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, καθώς εκτιμήθηκε ιδιαίτερα η φετινή του προσφορά, όταν κατάφερε να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό, όπως και οι γενικότερες ικανότητες του ως προπονητή. Άλλωστε, ο Πέρκος έχει δηλώσει πολλάκις ότι είναι “στρατιώτης” του “Γηραιού” και αυτή τη φορά θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει από τη πρώτη στιγμή στο “χτίσιμο” της νέας ομάδας.