Ο πολύπειρος άσος Νέστορας Κόμματος θα αγωνίζεται για ακόμη ένα χρόνο στην δεύτερη καλύτερη εθνική κατηγορία, καθώς οι «μπλε» του Ερμή Αγιάς κατάφεραν να αποσπάσουν το «οκ» και να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους για 5η συνεχόμενη χρονιά. 

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Μακάμπι τη σεζόν 2004-05, διανύει το 41ο έτος της ηλικίας του αλλά όπως φαίνεται περνάει 2η νιότη, καθώς τη χρονιά που πέρασε τα νούμερα του ήταν εξωπραγματικά. 15,4 πόντοι, 9, 7 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ. Διόλου άσχημα για ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Ο θεσσαλικός σύλλογος, έτσι κατάφερε να κρατήσει το στυλοβάτη της ομάδας που του έδωσε τη δυνατότητα να εκτοξευθεί από τις τοπικές κατηγορίες στην Α2. Ο Λαρισαίος (καθόλου τυχαία η επιλογή να βοηθήσει τον Ερμή στην προσπάθεια του για τις απανωτές ανόδους) small forward έκανε τα πρώτα του βήματα στη πόλη όπου γεννήθηκε με τη φανέλα Γ. Σ Λάρισας.

Ακολούθησαν Μακεδονικός, ΠΑΟΚ και Άρης Θεσσαλονίκης. Με “τους κιτρινόμαυρους” εκείνη την χρονιά (2003-04) ο Κόμματος ήταν πρώτος σκόρερ της Α1 με 21 πόντους μ.ο και πολυτιμότερος παίκτης του Ελληνικού All STAR Game.

Ακολούθησε το Ισραήλ και η Μακάμπι και το πρωτάθλημα Ευρώπης, η Ιταλία με τη Φορτιτούντο Μπολόνια και η Ισπανία με τη Κάχα Σαν Φερνάντο (σημερινή Σεβίλλη) όπου έμεινε μέχρι τα μισά της χρονιάς, καθώς μετακόμισε στην ΑΕΚ.
Επόμενοι σταθμοί Ρωσία και Λοκομοτίβ Ροστόφ. Τρίκαλα, ΑΕΛ, Ολύμπια Λάρισας, Μαρούσι.

Το τέλος της σεζόν 2010-11 τον βρήκε στην Τουρκία με τη Μερσίν. Ξανά Μαρούσι, ένα μικρό διάλειμμα στην Ιταλία με την Παλακανέστρο Σαντ’Αντιμο. Από κει και πέρα δεν έφυγε ξανά από την Ελλάδα με το Ρέθυμνο τα Τρίκαλα και το Κολοσσό Ρόδου να είναι οι τελευταίοι σταθμοί πριν βρει το σπίτι του με τον Ερμή.