Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχαν οι Ίκαροι, οι οποίοι έβαλαν τέλος στο απόλυτο της Ν. Κηφισιάς και έδωσαν έτσι άλλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Η επιτυχία των Σερραίων είναι διπλής σημασίας. Αφ’ ενός η ομάδα των Σερρών πρόσθεσε δύο πολύτιμους βαθμούς στη συλλογή της, κόντρα στο μεγάλο φαβορί για την άνοδο και αφ’ ετέρου απέδειξε ότι έχει… βάθος.

Η απουσία του κινητήριου μοχλού της ομάδας Κώστα Πεχλιβάνη (αναμένεται να εγχειριστεί στον ώμο τις επόμενες ημέρες), αλλά και αυτές των Γεωργιανού (διάστρεμμα) και Κουκά (στρατευμένου), δεν στάθηκαν ικανές για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην αγωνιστική λειτουργία του συγκροτήματος του Στάθη Καμαράκη, με τους υπόλοιπους παίκτες να καταθέτουν το 100% των δυνάμεων τους.

Η νίκη επί της ΑΕΝΚ αποτέλεσε επίσης και μια γερή τονωτική ένεση στην ψυχολογία, τόσο της ομάδας, όσο και των φιλάθλων. Για τους τελευταίους πάντως υπάρχουν αρκετά παράπονα από τους ιθύνοντες του συλλόγου, μιας και δεν υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση.

Περίπου 250 άτομα βρέθηκαν στο κλειστό, στο σημαντικότερο μέχρι στιγμής παιχνίδι της χρονιάς, με τους ανθρώπους των Ικάρων να αισιοδοξούν ότι αυτή η νίκη θα αποτελέσει εφαλτήριο για να σταθεί ο κόσμος πιο “ζεστά” στο πλευρό της ομάδας που εκπροσωπεί ένα μεγάλο νομό της Βορείου Ελλάδας.