Πρώτος με διαφορά και σε ό,τι αφορά στις ψήφους εξελέγη ο νέος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κοτσάτος.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών, που έγιναν γνωστά τις πρώτες πρωινές ώρες, ο Χιώτης εφοπλιστής συγκέντρωσε ποσοστό της τάξης του 52,64 %. Η είδηση είναι, όμως, ότι εκλέχθηκε σύσσωμη η διοικούσα επιτροπή του μπάσκετ! Τα έξι μέλη της (Κοτσάτος, Αλεξίου, Χήνας, Παπαϊωάννου, Κατσαδήμας, Μπέρκοβιτς) φαίνεται ότι επιβραβεύτηκαν από τους φίλους της ΑΕΚ για την έως τώρα προσφορά τους, όπως επιβραβεύτηκε (η έκπληξη!) και ο ανεξάρτητος Γεωργαντζόγλου.

Από τους υποψηφίους της απολύτου εμπιστοσύνης του Δημήτρη Μελισσανίδη εξελέγησαν οι Ασλανίδης, Αγγελόπουλος, Μάρκου, ενώ έμεινε εκτός για μία ψήφο ο Καρρέρ. Εξελέγη επίσης ο χρηματοδότης του Χάντμπολ (Λαζόπουλος), ένας πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (Ανατολιωτάκης), ένας πρώην χρηματοδότης της ΚΑΕ ΑΕΚ (Βάσσιος) και ο επί σειρά ετών γιατρός της μπασκετικής ΑΕΚ (Χατζηκομνηνός).

Αναλυτικά οι 14 του συνδυασμού “Αναγέννηση για την ΑΕΚ”, που εκλέχθηκαν είναι: Κοτσάτος, Αλεξίου, Λαζόπουλος, Ασλανίδης, Ανατολιωτάκης, Χήνας, Παπαϊωάννου, Κατσαδήμας, Μπέρκοβιτς, Αγγελόπουλος, Βάσσιος, Χατζηκομνηνός, Μάρκου, Χατζηπαντελής. Ο 15ος του νέου Δ.Σ. της ΑΕΚ είναι ο  Γεωργαντζόγλου.