Στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών μίλησε ο άσος των Μαχητών Δόξας Πεύκων, Αποστόλης Ναούμης, και αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας και το επερχόμενο ματς με τον Χολαργό.

Αναλυτικά όσα είπε ο 22χρονος γκαρντ-φόργουορντ στο psak.gr:

-Είστε ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα παρουσία σας στο πρωτάθλημα. Στο ξεκίνημα της σεζόν, μιλούσατε για γρήγορη παραμονή και έχετε 7 νίκες σε 17 παιχνίδια…

«Σίγουρα, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Θεωρώ όμως ότι έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Θα μπορούσαμε να έχουμε δύο νίκες ακόμη αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας έχουν δοθεί. Γενικά όμως, είμαστε μέσα στο στόχο μας».

-Τώρα έχετε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Χολαργό. Σε ποιους τομείς θεωρείς ότι πρέπει να δουλέψετε περισσότερο αλλά και γενικότερα τι νομίζεις ότι χρειάζεται να κάνετε για να πάρετε το διπλό;

«Ο Χολαργός όπως έχουμε δει, είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες. Κέρδισε τον Ηρακλή, την ΑΕΛ και αυτό που πρέπει να κάνουμε πρώτα απ’ όλα, είναι να ελέγξουμε το ρυθμό του. Έχει γρήγορο ρυθμό, σουτάρει πολλά τρίποντα και γι’ αυτό το λόγο, πρέπει να είμαστε μαχητικοί και σκληροί στην άμυνα. Διαθέτει καλούς σουτέρ κι αν βρουν ρυθμό, μπορούν να νικήσει οποιονδήποτε».

-Έχεις πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις εφέτος. Αν και είναι πολύ νωρίς, σε έχει πλησιάσει κάποια ομάδα ενόψει της επόμενης σεζόν;

«Όχι, δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Είναι νωρίς να κοιτάμε την επόμενη σεζόν. Τώρα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει το στόχο της όσο πιο γρήγορα γίνεται».

-Ποιες ομάδες πιστεύεις ότι θα πάρουν το εισιτήριο της ανόδου;

«Πιστεύω ο Πανιώνιος, ο οποίος είναι πολύ καλή ομάδα και μετά θα παλέψουν ο Ηρακλής, ο Φάρος, ο Δούκας και άλλη μία που δεν ξέρω ποια θα είναι αυτή. Είναι αρκετοί οι υποψήφιοι, όπως ο Αστακός που έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο».