“Σεφτέ” στο μεταγραφικό παζάρι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, πραγματοποίησε ο Φίλιππος Βέροιας, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Αποστόλη Ναούμη για ένα χρόνο.
 
Ο 22χρονος φόργουορντ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Ηλία Λαζό, και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του μονοετές συμβόλαιο. Πρόκειται για την πρώτη μεταγραφή για την ομάδα του Δημήτρη Γκίμα, η οποία ενισχύεται σημαντικά με την προσθήκη αυτή, ενώ φαίνεται πως έγινε μόνο η αρχή και αναμένεται να ακολουθήσει “μπαράζ” ανακοινώσεων από εδώ και πέρα.
 
Ο Ναούμης διαθέτει πλούσια εμπειρία από το επίπεδο της Α2, όπου θα αγωνιστεί με τον Φίλιππο Βέροιας, καθώς την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Ψυχικού, ενώ έχει περάσει επίσης από Ίκαρους Σερρών και Δόξα Λευκάδας αγωνιζόμενος και πάλι στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου (1/4/93) Αγρινιώτη small forward Αποστόλη Ναούμη. Ο Ναούμης αφού συναντήθηκε με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ Ηλία Λαζό υπέγραψε το συμβόλαιο του διάρκειας ενός χρόνου.
 
Ο διεθνής με την Εθνική Παίδων καλαθοσφαιριστής (ύψος έχει ύψος 1.97 ) έχει αγωνιστεί αρχικά στην Γ’ Εθνική με τον Μαντουλίδη (2008-12) και εν συνεχεία και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει σημαντικές παραστάσεις από το Πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, έχοντας κατά σειρά αγωνιστεί σε Δόξα Λευκάδας (2012-13), Ίκαρους Σερρών (2013-14) και Ψυχικό (2014-15).