Ο Ηρακλής έφαγε μια ηχηρή… σφαλιάρα από τον Φίλιππο στη Βέροια και ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα. Γεγονός που πίκρανε τον κόουτς του “Γηραιού” Στέφανο Πέρκο, ο οποίος τόνισε: “Όταν δεν μπορείς να προσαρμοστείς στα δεδομένα του κάθε αγώνα ξεχωριστά είναι λογικό να έχεις πρόβλημα. Η μεγάλη αστοχία από τα 6,75 σε συνδυασμό με τα τραγικά λάθη των τελευταίων δευτερολέπτων, μας στέρησαν την νίκη στην πρεμιέρα. Πρέπει να αναλογιστούμε όλοι μας τις συνέπειες αυτής της ήττας και να καταλάβουμε ότι είναι διαφορετική η πορεία στο Κύπελλο και διαφορετική στο πρωτάθλημα”.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία των φιλάθλων του Ηρακλή στη Βέροια: “Ευχαριστούμε τους υπέροχους φιλάθλους μας, και αισθανόμαστε ιδιαιτέρα άσχημα που δεν μπορέσαμε να τους ευχαριστήσουμε με τη νίκη”.
Πλέον η προσοχή των “κυανόλευκων” στρέφεται στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς, το προσεχές Σάββατο (5/10) με αντίπαλο τη Δόξα Λευκάδας. Η προετοιμασία ξεκίνησε σήμερα και βασικός στόχος είναι η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και η κατάκτηση του πρώτου “ροζ φύλλου”.