Η δημιουργία μιας ομάδας με προοπτική και μέλλον είναι ο βασικός στόχος του Ηρακλή για τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τα όσα είπε στη κάμερα του “Iraklischannel”, ο μάνατζερ του τμήματος μπάσκετ Αντώνης Σαμαράς. “Κατ’ αρχήν πρέπει να συνεχίσουμε πάνω σε αυτό που κάναμε πέρσι. Ένα καλό εγχείρημα με νέα παιδιά στην ομάδα, κρατώντας τον βασικό κορμό πέντε – έξι παικτών. Φέτος θα πάρουμε άλλους δύο – τρεις καλούς ώστε να κάνουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με την περσινή περίοδο. Να μπορέσουμε να παντρέψουμε την εμπειρία με τη νιότη. Η νιότη είναι αυτή που θα μας δώσει το μέλλον και η εμπειρία αυτό που θα χτίσουμε φέτος”, τόνισε μεταξύ άλλων ο παράγοντας του “Γηραιού” και πρόσθεσε:

“Θέλουμε να έχουμε δικούς μας παίκτες από τις Ακαδημίες. Υπάρχουν ικανά παιδιά, τόσο στο εφηβικό, όσο και στο παιδικό ώστε τα επόμενα χρόνια να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα. Για να ξαναβγούν νέοι παίκτες σαν τον Χατζηβρέττα, σαν τον Διαμαντίδη, σαν τον Σχορτσιανίτη“.
Όσον αφορά στον κόσμο, τις περσινές τιμωρίες και τους αγωνιστικούς στόχους, ο Αντώνης Σαμαράς υπογράμμισε: “Ήδη έρχονται κοντά μας καινούργιοι επιχειρηματίες για να βοηθήσουν. Αυτό όμως που μας ενδιαφέρει, είναι να γεμίζει το γήπεδο και να πουλήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα εισιτήρια διαρκείας.

Πέρσι, υπήρχε μια αδικία εις βάρος μας. Φέτος θα προσπαθήσουμε όλοι να συγκρατήσουμε τα νεύρα μας, να κρατήσουμε χαρακτήρα, για να μην έχουμε τα ίδια αποτελέσματα. Ο Ηρακλής, καλώς ή κακώς η αλήθεια είναι ότι ανήκει στην Α1. Τώρα κάνει το αγροτικό του. Δηλαδή συσπειρώνει δυνάμεις, μαζεύει τους παίκτες που ωριμάζουν κοντά του και θα κάνουν την διαφορά. Πιστεύω φέτος να είναι η αρχή της επανόδου στην Α1″.