Μια… γνώριμη σε αυτόν ομάδα θα αντιμετωπίσει ο Εθνικός το προσεχές Σάββατο. Οι Πειραιώτες που θέλουν να “ρεφάρουν” για την ήττα από το Ψυχικό, αντιμετωπίζουν στη Λιβαδειά (17/1) την ομώνυμη ομάδα, με την οποία είχαν συγκρουστεί και πέρσι στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Ο τεχνικός του Εθνικού Μάριος Γούναρης και ο αρχηγός Γιώργος Κουκάς μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού για το πως ήρθε η ήττα από το Ψυχικό αλλά και για το ματς της 12ης αγωνιστικής με τους Βοιωτούς.

Ο Γούναρης δήλωσε μεταξύ άλλων: “Στο παιχνίδι με το Ψυχικό μας στοιχίσανε κάποια εύκολα σουτ τα οποία χάσαμε. Δυστυχώς η διακοπή μας επηρέασε περισσότερο από ότι νομίζαμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό, συνεχίζουμε, προπονούμαστε σε πολύ καλό βαθμό οπότε πιστεύω ότι προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Λιβαδειά”, τόνισε ο προπονητής των “κυανόλευκων” και πρόσθεσε για τη συνάντηση με τη Λιβαδειά: “Είναι ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο, η Λιβαδειά είναι μια καλή ομάδα ιδίως στην έδρα της, η οποία κι αυτή παλεύει για την σωτηρία της. Γι’ αυτούς είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουν μέσα στην έδρα τους και από την πλευρά εμείς είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να το κερδίσουμε, πρέπει να παίξουμε όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο με το Ψυχικό, ιδίως στην άμυνα και να μπορέσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να καταφέρουμε να φύγουμε νικητές”.

Από τη πλευρά του, ο πλέι μέικερ του Εθνικού Γιώργος Κουκάς επισήμανε: “Ξεχνάμε το προηγούμενο παιχνίδι… Ήταν μια κακή εμφάνιση, την αφήνουμε πίσω, το κεφάλι κάτω, δουλειά, σκληρή προπόνηση και πάμε για να κερδίσουμε μέσα στην Λιβαδειά. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θεωρώ πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και πάμε για το καλύτερο. Το φετινό είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι με τη Λιβαδειά στα μπαράζ. Ο στόχος δεν είναι ίδιος. Εκείνο ήταν ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.