Άμεση ήταν η αντίδραση του νομικού Σωκράτη Λαμπρόπουλου στα όσα δήλωσε ο φροντιστής Γιώργος Γαργαρόπουλος πριν από λίγο στο basketblog.gr.

O κ. Λαμπρόπουλος μας είπε κατά λέξη:  “Τον κύριο Γαργαρόπουλο τον απέλυσε ο Δρόσος, τον Οκτώβριο του 2007, και όχι ο Φιλίππου τον Ιούνιο του 2007, ή ο Γρανίτσας που ήταν τότε πρόεδρος. Στις 7 Ιουνίου δεν υπήρχε ακόμη ο Δρόσος… Μπορείτε να το αναζητήσετε στα αρχεία σας. Με εντολή Δρόσου βρέθηκε εκτός ΑΕΚ και μάλιστα χωρίς αποζημίωση.

Αν πράγματι είχαν ευθύνη οι Φιλίππου και Γρανίτσας, οι δικηγόροι του Γαργαρόπουλου έπρεπε να κινηθούν προσωπικά εναντίον των Φιλίππου και Γρανίτσα. Κάτι που δεν έγινε ποτέ. Σε ό,τι αφορά στις υπερωρίες, ο κύριος Γαργαρόπουλος έχασε την δίκη σε πρώτο βαθμό και ως δικαιούται, άσκησε έφεση. Ο κύριος Γαργαρόπουλος και η οικογένειά του έχουν ευεργετηθεί από τις διοικήσεις Φιλίππου. Και το γνωρίζει καλά αυτό ο κύριος Γαργαρόπουλος. Σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους υπαλλήλους της ΚΑΕ έχω να πω τα εξής: Ο Πάρις Δερμάνης και ο Κώστας Καπούρος απολύθηκαν από τον κύριο Δρόσο και μάλιστα χωρίς αποζημίωση. Η δε Ελπίδα Στεβή και η Ιωάννα Κουτρούλη μετακινήθηκαν στην Ερασιτεχνική, έπειτα από συμφωνία με την ΚΑΕ. Είχαν εξοφληθεί μάλιστα μισθοί και τα πάντα”.

Και κατέληξε: “Υπάρχουν και τα σχετικά έγγραφα, που αποδεικνύουν όλα τα παραπάνω και τα οποία τίθενται στην διάθεση τη δική σας και του basketblog.gr. Επίσης, να πω ότι έχω στην διάθεσή σας και την απόλυση του κυρίου Γαργαρόπουλου από την διοίκηση Τζιβελέκη-Δρόσου, καθώς και το εξώδικο Γαργαρόπουλου. Προτρέπω τον κύριο Γαργαρόπουλο, επειδή δεν είναι νομικός, να συμβουλευτεί τους δικηγόρους του και να ζητήσει άμεσα συγγνώμη για όσα ψευδή και συκοφαντικά είπε εναντίον εμού και του κυρίου Φιλίππου. Επίσης, επειδή το basketblog.gr το διαβάζουν όλοι οι παίκτες, και επομένως και όλοι οι παλαιοί παίκτες της ΑΕΚ, που είχαν βοηθήσει τότε τον Γαργαρόπουλο, ένα έχω να πω: “Ουδείς ασφαλέστερος του ευεργετηθέντος“.