Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δύο σερί νίκες επί των Μαχητών και του Φίλιππου Βέροιας, ο Δούκας υποδέχεται αύριο (16/1) στο “ΔΑΙΣ” τη Δόξα Λευκάδας με στόχο να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία. Ο τεχνικός της ομάδας του Αμαρουσίου Σάββας Συμεωνίδης σε δηλώσεις του για τη προσεχή συνάντηση με τους νησιώτες τόνισε:

“Η Δόξα Λευκάδας είναι μία από τις πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας. Θεωρώ ότι βρίσκεται μέσα στις τέσσερις καλύτερες του πρωταθλήματος και αναμφίβολα είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος, με διαφορετικούς στόχους από εμάς. Είναι όμως ένα παιχνίδι στο γήπεδο μας και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να κάνουμε την… υπέρβαση και να πετύχουμε την τρίτη σερί νίκη μας που θα μας βοηθήσει να βγούμε από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας”, τόνισε ο έμπειρος κόουτς και πρόσθεσε: “Η ομάδα κάνει καθημερινά μεγάλη προσπάθεια στις προπονήσεις, τα παιδιά έχουν διάθεση και πάθος και αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο όπου παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι… Οι δύο συνεχόμενες νίκες μας έχουν τονώσει τη ψυχολογία όμως χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά και προσπάθεια για να πετύχουμε τον στόχο μας…”.

Η προετοιμασία του Α.Σ.Ε. Δούκα ολοκληρώνεται σήμερα (15/1) με το τεχνικό τιμ να μην υπολογίζει στη παρουσία του Γιάννη Ροδοστόγλου ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση αρθροσκόπησης για να αποκατασταθεί ο τραυματισμός του στο γόνατο και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου δύο μήνες.