Με πολλά προβλήματα τραυματισμών και απουσίες, ολοκληρώνεται αύριο η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον Σαββατιάτικο εντός έδρας  αγώνα με τη Ν. Κηφισιά. Κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο, οι Κρητικοί θα παραταχθούν για ακόμη μια φορά αποδεκατισμένοι, καθώς βέβαιη πρέπει να θεωρείται η απουσία των Ιβάν Βουκαντίνοφ και Δημήτρη Καραδολάμη που είναι τραυματίες, ενώ μικροπρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Αλέξης Πετράκης, ο οποίος πάντως αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο προβληματισμός για τους τραυματίες είναι έντονος στο τεχνικό επιτελείο και ο κόουτς Φώτης Τακιανός με δηλώσεις του στο   “gentikoyle.gr“, ζήτησε τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς, έτσι ώστε να… καλυφθούν κατά κάποιο τρόπο οι σημαντικές απουσίες.

Θα πρέπει να μας βοηθήσει ο κόσμος στο παιχνίδι με την Κηφισιά και να καλύψει το κενό των τραυματιών. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο και μόνο ο κόσμος μπορεί να αντικρούσει με την ενέργεια του τις σημαντικές απουσίες. Τον θέλουμε κοντά μας, να βοηθήσει στην δύσκολη αυτή στιγμή και τον περιμένουμε στο γήπεδο το Σάββατο”, τόνισε στο κάλεσμα του προς τους φιλάθλους ο Έλληνας προπονητής.