Ο Ηρακλής, μετά τη νίκη του στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Λιβαδειά, κόντρα στη τοπική ομάδα, ετοιμάζεται για το πρώτο εντός έδρας ματς της χρονιάς, καθώς υποδέχεται το Σάββατο την Δόξα Λευκάδας. Ένα δύσκολο παιχνίδι για τον “Γηραιό”, ο οποίος δεν θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων του στο Ιβανώφειο, λόγω της τιμωρίας της έδρας που “κουβαλάει” η ομάδα από τη περσινή σεζόν. Για τη νίκη της πρεμιέρας, αλλά και την απουσία του κόσμου μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή “Ώρα για μπλέ”, ο Αντώνης Μιχάλογλου:

“Πάντα μία νίκη εκτός έδρας είναι ότι καλύτερο. Κερδίσαμε δύσκολα, είχαμε πολύ άγχος και λόγω της πρεμιέρας. Όμως δείξαμε χαρακτήρα, γυρίσαμε το παιχνίδι και πήραμε τη νίκη σε μία δύσκολη έδρα που δύσκολα θα περάσουν από εκεί άλλες ομάδες. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε το οτιδήποτε. Είναι μόνο μία νίκη. Απλώς μπήκε ένα λιθαράκι από το ξεκίνημα της χρονιάς”, δήλωσε ο 25χρονος φόργουορντ του Ηρακλή και πρόσθεσε για το παιχνίδι που ακολουθεί:

“Θα θέλαμε να έχουμε μαζί μας τον κόσμο. Όμως θα προσπαθήσουμε με την απόδοσή μας να καλύψουμε το κενό του. Παίζουμε στον Ηρακλή και πρέπει να πρωταγωνιστούμε. Η Λευκάδα έχει πλούσιο ρόστερ, έχει βλέψεις για ψηλά. Εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι και θα ανταποκριθούμε όπως πρέπει. . Θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και έχει ακόμα πολύ δρόμο”.