Ο Μιχάλης Πολυτάρχου (παρών με πολιτική περιβολή στην φιλική αναμέτρηση Γαλατσίου-ΑΕΚ) θα ηγηθεί της επίθεσης της ΑΕΚ και την ερχόμενη περίοδο.

Ο έμπειρος άσος δήλωσε στο “Inside KΑΡ web Radio”, ότι θέλει να τελειώσει την κααριέρα του στην “Ένωση”. Ο Πολυτάρχου είπε: “Η διοίκηση ήταν πάντα δίπλα μας φέτος και στις καλές και στις κακές στιγμές. Ο κόσμος, μας βοήθησε πολύ όσες φορές τον είχαμε δίπλα μας. Θέλω να βοηθήσω την ΑΕΚ να πάει στην Α1. Ο στόχος είναι ένας. Να ανέβουμε άμεσα και όσο πιο γρήγορα γίνεται, να βγούμε Ευρώπη και να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα στην Α1. Θέλω αν είναι δυνατόν να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ”.

Για τους καλύτερους συμπαίκτες που είχε ποτέ στην καριέρα του, αλλά και τους πιο δύσκολους αντιπάλους, ο Πολυτάρχου τόνισε: “Έχω συνεργαστεί με πολύ καλούς παίκτες. Με τον Καράμπουλα και τον Πετροδημόπουλο ήμασταν συμπαίκτες στον Ίκαρο. Μαζί με τον Φαλέκα, τους ξεχωρίζω για τους καλύτερους συμπαίκτες μου. Οι πιο δύσκολοι αντίπαλοι, ο Διαμαντίδης και ο Σπανούλης. Είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά, σε θέματα ταχύτητας, εμπειρίας και μυαλού”.