Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με το… αριστερό τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, όμως υπήρχαν και τα ευχάριστα στη πρεμιέρα και στο ματς με τον Φίλιππο Βέροιας. Ο λόγος για την παρουσία των φιλάθλων, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των ανθρώπων της ομάδας και γέμισαν τις εξέδρες του κλειστού του Ηρακλείου, δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα. Το μόνιμο παράπονο του Φώτη Τακιανού και των παικτών τα τελευταία χρόνια ήταν οι άδειες κερκίδες του ΒΑΚ, όμως με βάση την εικόνα της 1ης αγωνιστικής κάτι δείχνει να αλλάζει… Μεγάλο “στοίχημα” πλέον για τον ΟΦΗ είναι να κρατήσει αυτό τον κόσμο στο πλευρό του, καθώς οι πολυπληθείς φίλοι της ομάδας μπορούν να αποτελέσουν ένα τεράστιο “όπλο” στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σίγουρα η πίκρα των “μελανόλευκων” για την ήττα από τον Φίλιππο ήταν πολύ μεγάλη λόγω και της εντυπωσιακής παρουσίας των φιλάθλων, καθώς άπαντες θέλανε να τον ευχαριστήσουν με το πρώτο “ρόζ φύλλο” της χρονιάς… Κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του Tακιανού: “Δυστυχώς δεν ξεκινήσαμε καλά, είμαστε στενοχωρημένοι. Αυτή η ήττα είναι επώδυνη. Χάθηκε η συγκέντρωση μας στο αμυντικό κομμάτι όπου δεν έχει να κάνει με την πίεση”, δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ και πρόσθεσε:

“Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε άγχος και δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην άμυνα. Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει έτοιμους. Τώρα πλέον χρειάζεται υπομονή, να πιστέψουμε σε αυτό που δημιουργήσαμε και να δουλέψουμε. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά την ήττα, δεν πρέπει να υπάρξουν κλυδωνισμοί και να την δούμε σαν οικογένεια”.