Την εκτίμησή του προς την ποιότητα των παικτών του Αιόλου Αστακού, εξέφρασε ο Βαγγέλης Βλάχος. Ο προπονητής του Εθνικού, περιμένει από τους παίκτες του να εμφανιστούν με πάθος στον αγώνα με τους Αιτωλοακαρνανούς, ενώ απηύθυνε το δικό του κάλεσμα προς το κοινό των Πειραιωτών.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Είναι μια ομάδα που διαθέτει πολύ καλούς παίκτες, με εμπειρία στην κατηγορία, που ανά πάσα στιγμή μπορούν να αλλάξουν τον ρυθμό του αγώνα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, θα χρειαστεί υπομονή, συγκέντρωση, να προσέξουμε όλες εκείνες τις λεπτομέρειες και να μετατρέψουμε τον θυμό μας σε ενέργεια. Σε αυτό είμαστε βέβαιοι ότι θα βοηθήσει καθοριστικά κι ο κόσμος μας, που πάντα δίνει επιπλέον ώθηση στα παιδιά».

Από την πλευρά του, ο Ράιτ-Ρίβο Λάανε υποστήριξε: «Κάθε αγώνας που περνά “δενόμαστε” με τους συμπαίκτες μου, τους μαθαίνω και με μαθαίνουν, αντιλαμβάνομαι τι θέλει από εμένα ο προπονητής. Γνωρίζω ότι το ματς που ακολουθεί είναι δύσκολο και συνάμα σημαντικό, αλλά δεν αλλάζει τίποτα. Εμείς σε κάθε αγώνα παίζουμε για τη νίκη».